27 november 2018

Advocatenkantoren

Cliënten moeten kunnen vertrouwen op uw geheimhoudingsplicht. Om dat te kunnen waarborgen is een veilige en betrouwbare ICT omgeving van cruciaal belang.

Betrouwbaar internet, telefonie en fax

U kunt via beveiligde lijnen met uw cliënten bellen, zowel nationaal als internationaal. Het telefonienetwerk van Redhead Technology is beveiligd en onze lijnen zijn kraakhelder. Voor het verzenden van documenten per fax bieden wij een betrouwbare digitale faxverbinding. Uiteraard geldt voor ons internet-netwerk hetzelfde. Wij nemen ruim de tijd om al uw wensen met u te bespreken.

Training E-mail versleutelen

U communiceert ongetwijfeld veel via e-mail. Wist u dat e-mail te onderscheppen is? U kunt voorkomen dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen door uw e-mails versleutelt te versturen en ontvangen. Wij trainen u en uw medewerkers hierin.

Beveiliging

Veiligheid is belangrijk. Niet alleen voor uw data, maar ook voor uw personeel en cliënten. Redhead Technology is uw partner voor beveiliging. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen, camerasystemen en rusten uw kantoor uit met de nieuwste technieken zodat u grip heeft op wie er in en uit loopt bij uw kantoor. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Totaalpakket

U wilt zich op uw werk concentreren en niet bezig zijn met ICT. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Wij kunnen al uw hard- en software leveren, iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk, zodat u uw data veilig kunt verwerken en opslaan. Bij een probleem of storing komen wij snel in actie.

Eén aanspreekpunt, snelle service

U heeft bij ons een eigen contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie. Daarnaast staat een team van specialisten klaar om u van dienst te zijn en snel uw problemen of storingen op te lossen. Defecte onderdelen kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur worden vervangen. Wij zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Beveiligd netwerk
– Betrouwbare telefoon- en faxverbinding
– WiFi-netwerk
– Training
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking. U kunt altijd op onze discretie vertrouwen.