27 november 2018

Ambassades / Consulaten

Waar gewerkt wordt met gevoelige en vertrouwelijke informatie is veiligheid topprioriteit.

Veilig netwerk

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onmisbaar bij het verwerken en opslaan van vertrouwelijke informatie op een ambassade of consulaat. Redhead Technology staat hiervoor in. Met onze ruime ervaring, ook bij ambassades en consulaten, zorgen wij dat uw data veilig zijn. Waar ook ter wereld.

Betrouwbaar internet en telefonie

U kunt via beveiligde lijnen naar het land van herkomst bellen en uiteraard alle andere bestemmingen in de wereld. Het telefonienetwerk van Redhead Technology is beveiligd en onze lijnen zijn kraakhelder. Ook onze internetverbindingen zijn zeer betrouwbaar. Wij nemen ruim de tijd om al uw wensen met u in vertrouwen te bespreken.

Beveiliging

Veiligheid staat bovenaan. Niet alleen voor uw data, maar ook voor uw personeel en bezoekers. Redhead Technology is uw partner in beveiliging. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen, camerasystemen en rusten uw kantoor uit met de nieuwste technieken zodat u grip heeft op wie er in en uit loopt bij uw kantoor. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Totaalpakket

U wilt zich op uw werk concentreren en niet bezig zijn met ICT. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Wij kunnen al uw hard- en software leveren, iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Bij een probleem of storing komen wij snel in actie.

Eén aanspreekpunt, snelle service

U heeft bij ons een eigen contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie. Discretie is hierdoor gewaarborgd. Bij een probleem of storing staat een team van specialisten klaar om dit snel voor u op te lossen. Defecte onderdelen vervangen wij binnen 24 uur. Wij zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Beveiligd netwerk
– Betrouwbare telefoonverbinding
– WiFi-netwerk
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking. U kunt altijd op onze discretie vertrouwen.