27 november 2018

Beveiliging

Het beveiligen van uw bedrijfspand is tegenwoordig een absolute noodzaak. Zo zijn wij gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van alarm-, camera- en toegangscontrolesystemen.

Sinds enige jaren valt de installatie van beveiligingssystemen onder de verantwoording van de gebruiker of eigenaar van een pand. Het is daarom belangrijk dat u deze vakkundig laat installeren en onderhouden. Uiteraard dienen daarbij de wensen en eisen die u stelt aan het systeem hoog in het vaandel te staan. Daarnaast zijn er met de huidige nieuwe technieken veel mogelijkheden om controle te hebben op wie uw pand betreedt en verlaat. Toegangscontrole in combinatie met inbraak- en camerabeveiliging zorgen ervoor dat u ten allen tijde zicht heeft op de bewegingen binnen uw organisatie.

Door onze kennis van software, hardware en randapparatuur kunnen wij u een oplossing op maat leveren, geïntegreerd met de verschillende systemen die aanwezig zijn bij u op locatie en zelfs daarbuiten.

Onder andere bij meldingen maken wij gebruik van IP-technologieën in plaats van de verouderde analoge telefoonlijnen. Hierdoor bespaart u geld en is de veiligheid optimaal gegarandeerd. Hieronder treft u nog enkele voorbeelden van de verschillende technieken en mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen:

– Sabotage signalering
– 24-uurs testmelding
– Inbraak- en alarmsignalering
– Brandsignalering (indien aanwezig)
– In- en uitschakelen van het systeem door middel van een toegangsbadge
– Camera’s voorzien van gezichts- en/of kentekenherkenning en registratie

Installatie geschiedt volgens de geldende NEN1010 en NEN5089 normen, waarbij wij in elke situatie veiligheid en betrouwbaarheid voorop stellen.

Wij adviseren u bij veranderingen, voeren de werkzaamheden uit en bewaken deze.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw bedrijfspand? Dan vragen wij u om contact op te nemen zodat wij u uitgebreid kunnen adviseren.