27 november 2018

Bouwsector

Kwalitatief hoogstaande telecom- en internettoepassingen zijn onmisbaar in nieuwbouw en renovatieprojecten. Daar heeft u experts voor nodig.

Totaaloplossing nieuwbouw

ICT en internet worden een steeds belangrijker onderdeel van nieuwbouwprojecten. U wilt uw klanten daar volledig in tegemoet komen. Redhead Technology is uw partner hiervoor. Wij denken vanaf de start van de bouw met u mee over alle soorten ICT-oplossingen. Iedere wens van de klant kunnen wij realiseren. Wij nemen u alles rondom telecom, internet, infrastructuur en bekabeling uit handen. Wij leggen ook Coax, glasvezelverbindingen en tijdelijke of permanente straalverbindingen aan. U heeft vanaf de start tot eind een aanspreekpunt en wij leveren alles gebruiksklaar op.

Renovaties

Na een renovatie moet een pand volledig voldoen aan de eisen van deze tijd. Zo ook voor internet, telecom en netwerkoplossingen. Wij kijken met u naar de huidige situatie, de wensen en de mogelijkheden. Als het mogelijk is maken wij gebruik van de aanwezige infrastructuur.

 

Beveiliging

Steeds vaker is beveiliging een onderdeel van een nieuwbouw,- renovatie project. Redhead Technology is uw partner voor inbraakbeveiliging, cameratoezicht en diverse andere beveiligingsoplossingen. Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen.

 

Innovaties en duurzaamheid

Technologische ontwikkelingen gaan snel en duurzaamheid en gemak worden steeds belangrijker. Uw klanten zijn met de toepassingen van Redhead Technology hierop voorbereid. Wij houden rekening met het mogelijk gebruik van Domotica en leggen hiervoor alvast het benodigde netwerk aan.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– WiFi-, internet en telecomnetwerk
– Bekabeling
– Coas, glasvezel- en straalverbindingen
– Netwerk voor domotica
– Inbraak- en camerabeveiliging

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.