27 november 2018

Callcenters

Callcenters draaien op bereikbaarheid en efficiëntie. Een betrouwbaar telefoonnetwerk en software die het werken efficiënter maken zijn onmisbaar.

 

Stabiel telefoonnetwerk

U wilt een optimale bereikbaarheid. Redhead Technology zorgt voor een betrouwbaar telefonie- en internet netwerk dat altijd werkt. Onze telefoonlijnen zijn kraakhelder. Samen met u stellen wij uw eisen en wensen vast en komen met een maatwerk plan. In dit plan omschrijven wij duidelijk wat uw wensen zijn, wat de situatie is en wat wij u kunnen bieden.

 

 

Software

Uw medewerkers moeten zo efficiënt mogelijk werken. Gebruikersvriendelijke software zorgt voor de benodigde efficiëntie en monitoring daarop. Wij leveren al uw software voor het afhandelen en verwerken van gesprekken en passen het waar nodig aan voor optimaal gebruik in uw organisatie. Redhead Technology volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van callcenter applicaties en technieken. Wij denken met u mee welke software het best passend is.

Veilige dataopslag

Zit uw callcenter op meerdere locaties? Moet de data ook voor uw opdrachtgevers beschikbaar zijn? Redhead Technology zorgt voor uw dataopslag en back-up. Wij kunnen een server bij u op locatie inrichten of u maakt gebruik van onze betrouwbare datacenters. Wij zorgen ook voor een veilige bereikbaarheid via de Cloud als u dat wenst. Uw data is bij ons veilig, waar ook ter wereld.

Beveiliging

Veiligheid is steeds belangrijker. Niet alleen voor uw data, maar ook voor uw personeel. Redhead Technology is uw partner voor beveiliging. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen, camerasystemen en rusten uw kantoor uit met de nieuwste technieken zodat u grip heeft op wie er in en uit loopt bij uw kantoor. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Totaalpakket

Bellen en gebeld worden, daar draait het om in een callcenter. De ICT moet daarvoor op orde zijn. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Vanaf het moment dat u uw pand inricht. Wij leveren al uw hard- en software. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Wij houden rekening met schaalbaarheid, zodat bij groei of tijdelijke projecten de capaciteit zonder problemen kan worden uitgebreid. Bij een probleem of storing komen wij snel in actie.

Eén aanspreekpunt, snelle service

Heeft u een probleem, dan hebben wij een probleem. Daarom heeft u bij ons één contactpersoon die u kunt benaderen voor al uw vragen of problemen. Uw contactpersoon beantwoord uw vragen, zoekt naar oplossingen of komt langs om persoonlijk met u te bespreken waar uw behoefte aan heeft. Een team van specialisten lost ieder probleem of storing snel voor u op. Is het niet direct op te lossen, zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Betrouwbaar telefoon- en internet netwerk
– Data-opslag
– Computers en laptops
– Telefoontoestellen en headsets
– Software en applicaties (CRM, CMS)
– Camerabeveiliging en Toegangscontrole

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.