27 november 2018

Cloudsolutions

Met behulp van hostingdiensten kunt u een gedeelte van uw informatiesysteem onderbrengen op internet, zodat het optimaal en altijd beschikbaar is voor u, uw collega’s en/of uw klanten. Op dit gebied zijn er verscheidene mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw website te laten hosten, maar ook databases en documenten kunnen op deze manier beschikbaar worden gemaakt.

Redhead Technology faciliteert deze hostingdiensten. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw systemen altijd en overal beschikbaar zijn; snel, via het internet.

Hieronder de verschillende mogelijkheden van Hosting via Redhead Technology:
– Website i.c.m. met bijvoorbeeld een Content Management System (CMS)
– Webcontent waaronder audio en visuele bestanden
– Webapplicatie zoals een Customer Relations Management
– Online Back-up om uw bestanden veilig te stellen (zie voor meer informatie onderaan deze pagina)

Daarnaast is het ook mogelijk om uw server(s) onder te brengen in één van onze datacenters of een Virtual Private Server (VPS) af te nemen. Hiermee kunt u overal werken zonder de zorgen van bijvoorbeeld het onderhoud van een server op uw eigen locatie. Oftewel, Redhead Technology verzorgt voor u een Cloud-oplossing op maat die schaalbaar is en past u bij uw behoeften.

Online Back-up

Redhead Technology verzorgt de mogelijkheid om online back-ups te laten maken. Bestanden worden dan vanaf uw computer naar onze beveiligde servers gekopieerd. Stel dat er een computer crasht, of een medewerker verwijdert per ongeluk enkele belangrijke gegevens, hoeft u nooit meer met de handen in het haar te zitten. Door middel van een aantal simpele klikken, zijn de bestanden weer teruggeplaatst op uw computer. U kunt zelf bepalen hoe vaak er een back-up gemaakt wordt (dagelijks, maandelijks of handmatig). De back-up vindt plaats over een beveiligde verbinding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.