27 november 2018

Data / Telecommunicatie

Voor een betrouwbare overdracht van informatie is een degelijke bekabeling een vereiste. Hierbij kunt u denken aan coaxkabel, koper of glasvezel. Deze lopen via wandgoten, kabelgoten of pvc buizen en verbinden bijvoorbeeld uw werkplek met uw server(ruimte) of IS/RA. Een netwerk voor een bedrijf met tweehonderd werknemers vereist natuurlijk een andere aanpak dan de bekabeling van een kamer waar zes personen werken. Uiteraard dienen de kabels vakkundig afgemonteerd en gebruiksklaar gemaakt te worden.

 

Redhead Technology adviseert, ontwerpt en implementeert de gehele infrastructuur. Hierbij kijken we altijd nauwkeurig naar uw specifieke situatie. Zo kunnen wij u adviseren in de verschillende typen wandgoten en kabelgoten (Tehalit, LeGrand etc.), de verschillende type en categorie├źn van bekabeling (Cat.5e, Cat.6 etc.) en de juiste maat patch- of serverkast (11U, 42U etc.).

Allereerst komen wij bij u langs om samen een indeling te maken van de ruimte(s). Daarna adviseren wij u kosteloos wat in de situatie het best toepasbaar is. Uiteraard houden wij daarbij altijd rekening met de gestelde NEN-normen voor een professioneel netwerk. Dit alles om uiteindelijk tot een resultaat te komen die geheel past binnen uw wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.