27 november 2018

Development


Applicaties

Het ontwikkelen van nieuwe applicaties is van absoluut belang om uw organisatie goed te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling tussen uw eigen bedrijfssoftware en die van externe partijen waarmee u samenwerkt. Dit moet zo efficiënt mogelijk zodat uw medewerkers optimaal kunnen functioneren. Zo ontwikkelen wij websites, applicaties en software op maat voor u.

Wij zorgen ervoor dat onze applicaties goed communiceren met uw huidige programma’s. U kunt bijvoorbeeld uw eigen vertrouwde factuursysteem behouden en tegelijkertijd profiteren van de door ons ontwikkelde applicatie.

Websites

De markt heeft zich naar het internet verplaatst. Uw website is meer dan een digitaal visitekaartje. Vaak is het de eerste indruk die een klant van u krijgt.

Allereerst is natuurlijk het uiterlijk van de site erg belangrijk. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en voorkeuren bespreken, maken wij een ontwerp op maat. U krijgt een website die uniek is en weergeeft waar uw bedrijf voor staat.

Een aantrekkelijk uitziende site is tegenwoordig echter niet meer voldoende. U wilt uiteraard ook dat uw site goed door zoekmachines als Google en Yahoo wordt geïndexeerd. Bij het ontwikkelen van de website houden wij hier rekening mee. Ook kunnen we ervoor zorgen dat u beschikking krijgt over interessante statistieken, zoals hoeveel mensen op uw site geweest zijn en hoe ze op uw site terecht zijn gekomen.

Content Management Systems (CMS)

Veel sites beschikken tegenwoordig over een Content Management System (beter bekend als CMS). Hiermee kunt u zelf informatie op uw website plaatsen waardoor deze actueel en up-to-date blijft. Redhead Technology zorgt voor een toegankelijke en makkelijk bedienbare CMS zodat u zelf geen lastige technische handelingen hoeft uit te voeren.

Ook voor zaken als een webwinkel, een boekingssysteem voor reisorganisaties, voorraadbeheer en/of bestelsystemen kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen en ontwikkelen een webapplicatie passend bij de wensen van uw bedrijf.

SaaS

Het beheer van CRM-software verlangt regelmatig onderhoud. Software die door Redhead Technology is ontwikkeld wordt via een Software as a Service -model (SaaS) aangeboden. Bij SaaS heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud. U hoeft geen kosten meer te maken voor regelmatige updates en werkt altijd met de meest recente versie van de software. Met onze CRM-software bent u niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Dit maakt thuis werken en werken op locatie een stuk makkelijker.