27 november 2018

Horeca & Hotels

Internet is in deze tijd onmisbaar in horecagelegenheden en hotels. Bestel- en kassasystemen, muzieksystemen en camerabeveiliging maken allemaal gebruik van het internet. Uw gasten verwachten een sterke WiFi-verbinding voor eigen gebruik. U kunt hierin geen storingen of onderbrekingen gebruiken. Redhead Technology levert u een betrouwbaar netwerk dat overal op uw locatie goed werkt, met ruim voldoende capaciteit en aparte netwerken voor organisatie en gasten. Wij overleggen met u wat de eisen en wensen zijn en komen met een maatwerk plan. Hierin beschrijven wij duidelijk wat uw behoeften zijn, wat de situatie is en wat wij u kunnen bieden.

Beveiliging

U wilt uw gasten en personeel een veilig verblijf geven. Daarom heeft een goede beveiliging in horecagelegenheden en hotels prioriteit. Met de juiste beveiligingsmiddelen zoals cameratoezicht, inbraakbeveiliging en toegangscontrole kunt u incidenten voorkomen. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen.

Toegang hotelgasten

Hotelgasten willen zich onbezorgd bewegen in en buiten uw hotel. Zij gaan ervan uit dat hun bezittingen veilig zijn in de hotelkamer. Wij verzorgen een betrouwbaar toegangssysteem voor de hotelkamers. Ook andere toegangscontroles en beveiligingsmaatregelen kunnen wij in voorzien. Denk hierbij aan toegang tot een parkeergelegenheid, toegang tot het hotel in nachtelijke uren, cameratoezicht en koppeling met een beveiligingscentrale bij calamiteiten. Onze adviseur komt bij u de situatie bekijken en stelt samen met u een maatwerk beveiligingsplan op.

Totaalpakket

U wilt al uw tijd steken in uw gasten en niet bezig zijn met ICT-zaken. Toch kunnen ICT-zaken u een hoop problemen bezorgen. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Wij kunnen al uw hard- en software leveren. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Precies zoals u dat wenst. Bij een probleem of storing komen wij snel in actie. Uw personeel kan een optimale service bieden en uw gasten genieten.

Eén aanspreekpunt, snelle service

Heeft u een storing, dan kunt u bij ons 24 uur per dag terecht voor ondersteuning. Wij lossen snel uw problemen of storingen op. Wij helpen u op afstand of indien nodig op locatie. Defecte onderdelen vervangen wij binnen 24 uur en anders zorgen wij voor een noodoplossing. Uw business gaat door, altijd.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Sterk en betrouwbaar WiFi- en internet netwerk
– Betrouwbaar telefoonnetwerk en telefonie-inrichting
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

 

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.