23 november 2018

Internet en Telefonie

Met een Internet- en Telefonieverbinding van Redhead Technology beschikt u over het meest stabiele netwerk in combinatie met kraakheldere telefoonverbindingen. Een hogere kwaliteit en een betere service is waar wij voor staan.

Het internet fungeert tegenwoordig als een levensader in uw dagelijkse leven. Thuis, op het werk en ook de kinderen op school werken ermee. Wij vinden het belangrijk dat u op een prettige en efficiënte manier kunt werken. Dat betekent dat als u tijdelijke krachten in dienst neemt of periodiek wat extra telefoontoestellen behoeft, er makkelijk op en afgeschaald kan worden. Zelfs als u een telefoon in het buitenland wilt, kunt u die gewoon onder dezelfde centrale aansluiten. U belt dan vanuit het buitenland alsof u gewoon op kantoor zit. Tevens belt u onderling naar elk toestel onder dezelfde centrale gratis.

Bij Redhead Technology zorgen wij ervoor dat de behoeftes van onze klanten worden omgezet in oplossingen. Met altijd één aanspreekpunt en een direct te bereiken helpdesk zorgen wij ervoor dat onze klanten bediend worden en bij eenvoudige of complexe vraagstukken een partner hebben om rechtstreeks mee te overleggen.

U heeft één factuur, één aanspreekpunt en geen zorgen meer. Wij staan voor service, aandacht en kwaliteit. En dit hoeft zeker niet duur te zijn. Scherpe prijzen mag u van ons verwachten, net als de beste oplossingen voor internet en telefonie.

Wij leveren verbindingen zowel via koper, glasvezel en COAX. Waarbij wij dus altijd een passende oplossing voor u hebben.

DSL
30 Mbit Download en 3 Mbit Upload met 1 IP-adres: €40,00 per maand en €150,00 opleveringskosten
50 Mbit Download en 10 Mbit Upload met 1 IP-adres: €55,00 per maand en €150,00 opleveringskosten
100 Mbit Download en 20 Mbit Upload met 1 IP-adres: €80,00 per maand en €150,00 opleveringskosten

Glasvezel
Prijzen alleen op aanvraag, in verband met beschikbaarheid in de regio.


Mobiele telefonie
Vooral zakelijk wilt u overal bereikbaar zijn en vanaf elk punt kunnen communiceren met uw smartphone, laptop of tablet. Wij bieden u onbeperkt bellen en sms’en aan via het meest stabiele netwerk.

Onbeperkt bellen (in Europa) zonder Data – €30,00 per maand
Onbeperkt bellen (in Europa) met 10 GB Data – €35,00 per maand
Onbeperkt bellen (in Europa) met 20 GB Data – €45,00 per maand

Beltarieven vaste telefonie
Klik hier voor de tarieven

Bestellen doet u telefonisch of via ons bestelformulier

Wij werken standaard met apparatuur en zijn verkooppunt van