27 november 2018

IT Beheer

IT-beheer is bij ons zeker niet een maandelijkse check waarbij achteraf wordt gezien wat er mis gegaan is. Door middel van actieve monitoring, kunnen we een hoge betrouwbaarheid van uw netwerk (van één tot vele servers) bewerkstelligen en optimaliseren. Uw wensen en gewenste schaalbaarheid staan centraal bij een advies of oplevering van ons. Indien u al een goed functionerend netwerk heeft, bouwen wij hier graag op voort, zodat er geen onnodige werkzaamheden verricht zullen worden.

Ondervindt u problemen met uw huidige netwerk? Wij verzorgen graag een kritische analyse om de verbeterpunten zo snel mogelijk boven tafel te krijgen. Zo kunnen wij voor u een geheel nieuwe, praktische en efficiënte situatie creëren.

Ook als uw bedrijf meerdere filialen heeft, kunt u uitstekend gebruik maken van onze oplossingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers toegang hebben tot in de Cloud gehoste documenten, agenda, e-mail en eigen zakelijke applicaties. Het is niet alleen op de zaak mogelijk om gebruik te maken van de betrouwbaarheid van uw bedrijfsnetwerk: u kunt namelijk ook thuis, onderweg of in het buitenland via uw netwerkverbinding bereikbaar blijven en doorwerken alsof u achter uw eigen bureau zit. Dit alles door de vele Cloud-oplossingen die Redhead Technology u te bieden heeft.

Wilt u meer weten? Wij geven u graag een persoonlijk en eerlijk advies.