27 november 2018

Mediabedrijven

U wilt uw trouwe luisteraars en kijkers niet teleurstellen met stilte en zwart beeld. Een betrouwbaar netwerk en een back-up zijn voor u vereisten om daaraan tegemoet te komen.

Gegarandeerd beschikbaar netwerk

Zendtijd is kostbaar. Storingen in het netwerk zijn daarom onacceptabel. Redhead Technology heeft een jarenlange samenwerking met verschillende radio- en tv-zenders. Wij geven u garantie op de continuïteit van ons netwerk. Bij eventuele storingen schakelen wij over op een secundair netwerk, zodat uw uitzending probleemloos vervolgt kan worden.

Interactie en integratie (social) media

Media wordt steeds meer geïntegreerd. Programma’s met tweede scherm, social media en online uitzendingen nemen het geprogrammeerde en passieve televisie- en radioprogramma over. Redhead Technology heeft verschillende software oplossingen om uw uitzendingen interactief te maken en social media te monitoren en integreren.

Beveiliging

Veiligheid is belangrijk. Voor uw data, maar ook voor uw personeel en gasten. Redhead Technology is uw partner voor beveiliging. Redhead Technology is uw partner voor beveiliging. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen, camerasystemen en rusten uw kantoren uit met de nieuwste technieken zodat u grip heeft op wie er in en uit loopt bij uw kantoor. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen.

Totaalpakket

U hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende leveranciers voor uw ICT. Redhead Technology levert u alles wat u aan ICT nodig heeft, aangepast aan uw wensen en behoeften. Wij kunnen al uw hard- en software leveren, iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Wij leggen de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties.

Eén aanspreekpunt, snelle service

Bij Redhead Technology kunt u erop vertrouwen dat u altijd kunt uitzenden. U krijgt bij ons één contactpersoon, met wie u al uw ICT zaken kunt bespreken. Bij een probleem of storing wordt dit direct door ons team van specialisten opgelost. Is iets defect? Wij vervangen het onderdeel meteen of zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Betrouwbaar netwerk en back-up
– Onderhoud en beheer van netwerk
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.