27 november 2018

Overheid

Bij een overheidsinstelling staat service aan de burger of ondernemer centraal. Hiervoor moet de ICT goed en efficiënt functioneren.

Bereikbaarheid

Internet en telefonie zijn onmisbaar voor het contact met uw klanten. Redhead Technology zorgt voor een betrouwbaar telefonie- en internet netwerk dat altijd werkt. Omdat de ene overheidsinstelling nu eenmaal andere werkzaamheden en klanten heeft dan de andere, richten wij het netwerk geheel naar wens in. Wij zijn flexibel en kunnen de planning aanpassen aan uw wensen. Ook met schaalbaarheid, bijvoorbeeld in verband met tijdelijke projecten, houden wij rekening. Samen met u stellen wij uw eisen en wensen vast en komen met een maatwerk plan.

Onderhoud

ICT-toepassingen moeten zonder problemen werken. Daarvoor is gestructureerd en goed beheer nodig. Monitoring detecteert mogelijke problemen voordat ze zich voordoen. Zorgvuldig gepland onderhoud zorgt ervoor dat alle ICT met zo min mogelijk problemen blijft functioneren. Redhead Technology neemt u al deze zorgen uit handen. Wij kijken onder andere naar uw gehele ICT-inrichting, de intensiteit van het gebruik en de risico’s bij uitval. Van kleine gemeente tot ministerie, wij leveren u een maatwerk onderhoudsplan.

Maatwerk ICT-oplossingen

Overheidsinstellingen werken met veel verschillende software. Deze moeten met elkaar en met software van andere overheidsinstellingen communiceren. Vervanging van deze software is niet altijd mogelijk of niet nodig. Wij zoeken naar de juiste oplossing om uw processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Beveiliging

Beveiliging van overheidsgebouwen, klein of groot, heeft topprioriteit. Redhead Technology is uw partner voor beveiliging. Wij bespreken met u de huidige situatie, wensen en mogelijkheden en zetten dit om in een helder en degelijk beveiligingsplan. Speciaal voor grote overheidsinstellingen hebben wij een pakket aan veiligheidsmaatregelen die passen bij de risico’s. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Totaalpakket

U kunt bij Redhead Technology terecht voor al uw ICT zaken. Wij leveren een totaalpakket en nemen u daarmee alle zorgen uit handen. Wij leveren al uw hard- en software, iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Overzichtelijk, betrouwbaar en kostenbesparend.

Eén aanspreekpunt, snelle service

Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon toegewezen, die kunt benaderen met vragen of wensen. Hierdoor is discretie gewaarborgd. Daarnaast is hebben wij een team van specialisten klaarstaan, waardoor uw probleem snel opgelost wordt. Als het mogelijk is doen wij dit op afstand en anders staan wij snel bij u voor de deur. Defecte onderdelen vervangen wij binnen 24 uur. Wij zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Betrouwbaar telefonie- en internet netwerk
– Onderhoud en beheer van netwerk
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Gezichtsherkenning & kentekenregistratie
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking. U kunt altijd op onze discretie vertrouwen.