Op een school draait alles om informatie delen en verwerken. Steeds vaker gebeurt dit digitaal. U wilt dan wel dat de systemen betrouwbaar zijn en altijd werken. Zonder techniek geen les.

Stabiel en degelijk netwerk

Redhead Technology zorgt voor een stabiel en degelijk netwerk, zodat alle pc’s en smartborden altijd werken zoals het hoort. Mobiele apparatuur zoals laptops en tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het onderwijs. Dit vereist een sterk en stabiel WiFi-netwerk. Ook hier zorgen wij voor.


Maatwerk en flexibiliteit

Geen enkele school of opleidingsinstituut is hetzelfde. Redhead Technology denkt mee en legt u maatwerk oplossingen voor. Geheel toegespitst op uw situatie. Een grote scholengemeenschap heeft nu eenmaal iets anders nodig dan een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Wij hebben de ervaring en de mogelijkheden om de gehele ICT naar uw eisen en wensen in te richten. Daarbij houden wij rekening met toekomstige veranderingen, zoals groei. U bent goed voorbereid.

Applicaties op maat

Zowel docenten als leerlingen kunnen niet meer zonder de digitale wereld. Daar horen applicaties bij, exclusief ontwikkelt voor uw leeromgeving. Hiermee kunnen medewerkers en studenten onderling informatie delen en communiceren, of individueel gebruiken om bijvoorbeeld te leren. Uiteraard zorgen wij voor het onderhoud.

Totaalpakket

U wilt uw aandacht en energie volledig schenken aan de leerlingen. Contact met verschillende leveranciers draagt daar niet toe bij. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Wij leveren al uw hard- en software. Iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Bij een probleem of storing komen wij snel in actie.

Beveiliging

Een school moet een veilige omgeving zijn. Redhead Technology bespreekt met u welke beveiligingsmaatregelen nodig en gewenst zijn. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen, camerasystemen en kunnen de school voorzien van de nieuwste technieken zodat u grip heeft op wie er de school in en uit loopt. U ontvangt een zorgvuldig samengesteld beveiligingsplan. Hierin houden wij rekening met onder andere de ligging, grootte en eventuele eerdere incidenten. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Eén aanspreekpunt, snelle service

U heeft bij ons een eigen contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie. Ons team van specialisten lost een probleem of storing snel op. Nieuwe onderdelen vervangen wij binnen 24 uur. Wij zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is. Als u nieuwe computers, laptops of andere hardware nodig heeft kunnen wij dat zeer snel leveren.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Netwerk
– WiFi-netwerk
– Applicatie-ontwerp en beheer
– Hardware en Software
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.