27 november 2018

Vastgoed en Makelaardij

Digitale mogelijkheden en ICT zijn niet meer weg te denken uit ons leven en onze werkomgeving. U wilt uw klanten het beste op dit gebied bieden.

Totaaloplossing

U levert uw huurders kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit wilt u ook op het gebied van internetverbindingen en ICT oplossingen. Redhead Technology heeft een unieke werkwijze die u alle zorgen uit handen neemt. Wij ontzorgen u als eigenaar of verhuurder, door alle handelingen en verantwoordelijkheden voor rekening te nemen. Zo is het beheer voor vastgoedeigenaren en verhuurders dan ook gratis. Uw huurders hebben hierdoor een stabiele ondergrond om vrijuit te ondernemen. Bij ondersteuning of andere ICT-gerelateerde vraagstukken zijn wij het eerste aanspreekpunt.
Wij leggen de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Als er al infrastructuur aanwezig is, keuren wij deze en passen het naar wens aan. Uiteraard maken wij een zorgvuldige inventarisatie van de wensen en eisen van alle betrokken partijen.

Stabiel en degelijk netwerk

Redhead Technology zorgt voor een stabiel en degelijk netwerk, zodat alle pc’s en toepassingen altijd werken zoals het hoort. Mobiele apparatuur zoals laptops en tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Dit vereist een sterk en stabiel WiFi-netwerk. Ook hier zorgen wij voor, evenals voor het telefonienetwerk. De huurders van uw pand kunnen zonder problemen gebruik maken van computer, internet en telefoon.

Beveiliging

Toegangscontrole tot gebouwen is standaard geworden, zeker daar waar veel bezoek komt. Redhead Technology levert dit en meer. Wij bespreken met u welke andere beveiligingsmaatregelen nodig en gewenst zijn. U ontvangt een zorgvuldig samengesteld beveiligingsplan van ons. Hierin houden wij rekening met onder andere de ligging, grootte en gebruik. Buiten openingstijden zorgen wij dat uw pand bewaakt wordt met bijvoorbeeld camera’s en surveillance. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze discretie.

Eén aanspreekpunt, snelle service

Bij Redhead Technology heeft u een eigen contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie. Deze medewerker kan hierdoor snel actie ondernemen en u bij staan. Een team van specialisten staat voor u klaar om eventuele problemen of storingen snel op te lossen. Wij zorgen voor vervanging van defecte onderdelen binnen 24 uur of zorgen voor een noodoplossing als dat nodig is.

Innovaties en duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Redhead Technology volgt de ontwikkelingen qua duurzaamheid op de voet. Wij adviseren u over alle soorten innovaties op dit gebied, zoals oplossingen in duurzame energie. Wij leveren onder andere infraroodverwarming en Smartlight-oplossingen voor woningen, kantoorpanden en bedrijfspanden.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Netwerk en netwerkbeheer
– WiFi-, internet en telefonienetwerk
– Elektronische installaties
– Bekabeling
– Hardware en Software
– Domotica voorbereidingen en oplossingen
– Camerabeveiliging, alarmsystemen en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie
– Speciaal voor makelaars: een app in uw eigen huisstijl, verkrijgbaar in de twee meest gebruikte App-stores.

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.