27 november 2018

Zorginstellingen

Als zorginstelling wilt u dat alle energie gaat naar de zorg voor de patiënt. Telefonie, internet en computers moeten gewoon werken.

Bereikbaarheid

U wilt 24-uur per dag bereikbaar zijn. Redhead Technology zorgt voor een betrouwbaar telefonie- en internet netwerk dat altijd werkt. Geheel aangepast aan uw wensen en behoeften.

24-Uur per dag service

U heeft een probleem, wij lossen het op. 24 Uur per dag! Dit doen wij op afstand, of wanneer dat nodig is bij u op locatie. Defecte onderdelen vervangen wij binnen 24 uur. Wij zorgen voor een noodoplossing als vervanging niet op tijd mogelijk is. Met Redhead Technology hoeft u alleen nog te zorgen voor uw patiënten.

Totaalpakket op maat

U wilt zich op uw werk concentreren en niet bezig zijn met ICT. Redhead Technology levert een totaalpakket en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Wij kunnen al uw hard- en software leveren, iets dat veel van onze klanten zeer waarderen. Daarnaast leggen wij de benodigde infrastructuur aan en installeren alle systemen en applicaties. Speciale wensen voor een applicatie? Ook daarin kunnen wij u voorzien. Wij kijken samen met u uitgebreid naar uw wensen, eisen, behoeften en de mogelijkheden.

Beveiliging

Een veilig gevoel, voor patiënt en medewerker. Redhead Technology bespreekt met u welke beveiligingsmaatregelen nodig en gewenst zijn. Zo kunnen wij zorgen voor cameratoezicht of toegangscontroles bij speciale ruimtes. U ontvangt een zorgvuldig samengesteld beveiligingsplan. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen de nieuwste technieken toepassen.

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

– Betrouwbare telefoonverbinding
– WiFi-netwerk
– Beveiligd netwerk
– Hardware en Software
– Applicaties op maat
– Inbraakbeveiliging
– Camerabeveiliging en Surveillance
– Toegangscontrole en Registratie

Afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismaking.